pondělí 27. prosince 2010

Simulátor Phoenix v3

Nová verze 3 zmizela hned z virtuálních pultů eshopů, ale my rychlí se radujeme.
1) Program je in english. Kdo příliš nespeakuje, může si počkat, třeba se někdy dočká lokalizace.
2) Program nelze spustit bez připojeného USB převodníku - spadne s nesmyslnou chybovou hláškou. Pro spuštění programu, třeba pro nastavení, nemusí být připojená vysílačka, stačí zapojený zmíněný kabel, který funguje jako hardvareový klíč.
3) Nezapomeňte si rovnou koupit adaptér pro váš typ vysílačky, přiložený USB kabel má na konci jack, takže Futabu a jiné vysílače, s jiným typem konektoru, bez adaptéru nepřipojíte.
4) Lze nastavit jakékoli běžně používané rozlišení, takže tam šoupneme Full HD, všechny detaily a nastavení  na max a jede to jak z praku! Po vizuální stránce opravdu nádhera.
Při zapojení kabelu do vysílače dojde k automatickému zapnutí vysílače v režimu učitel/žák, aniž by bylo nutné zapnout vysílač vypínačem. Přepnutí vypínače na stavu nic nemění. Pravá červená led dioda bliká, což správně signalizuje stav vysílače v módu učitel/žák.
Ve vysílači založíme nový model, použitý pouze pro simulátor (nazval jsem ho světe div se - Phoenix). V programu vybereme správnou značku a typ vysílače a provedeme kalibraci. Poté již stačí zvolit model a už se mohou modely tříštit! Tedy pardon, letu zdar!
Krátce po sobě byl k dispozici již druhý update, po verzi 3.0m je to verze 3.0n. Neváháme a instalujeme.
EDIT 14.1.2011: update na v3.0p přináší také českou verzi!

2 komentáře:

  1. Zdravím,
    byl nejaký problem s T8FG? me vsechno funguje az nato ze mi neustale simulator pise abych vybral profil vysilace ale ten byl vybran... jak z z nabidky tak i v novem profilu ale stale mi to pise... mam Phoenix 3.0p. Díky za radu...

    OdpovědětVymazat
  2. Asi bych program odinstaloval, vyčistil registry, provedl novou instalaci, updat na nejnovější verzi, nastavení a kalibraci vysílače - musí to jít.

    OdpovědětVymazat