úterý 29. ledna 2013

HobbyKing - objednávka v NL skladu

Holandský sklad byl konečně trochu zásoben, takže se dalo něco objednat. Již delší dobu jsem měl vyhlédnutou HD (pouze HD, nikoli FullHD-ta je dost drahá) kamerku. Podle videí na trubce dává poměrně uspokojivé výsledky, tak to prubnu. Kromě několika nezbytných blbostiček za pár šušňů objednávám ještě bílý LED pás (používám je běžne doma k osvětlení) a tašku na věci.

Kdo chce se mnou ušetřit, může po dobu 14-ti dnů (do 12.2.) použít mé BUDDY kódy:

1) hd-wing-camera-1280x720p-30fps-5mp-cmos
2) Turnigy Utility bag

Doprava je standardní doporučená - Registered (tracking) parcel (přepravní služba GLS) za krásných $9.43.
Přeprava z Euro zóny, čili již žádné kalouskovné ani poštovnovýpalné.

Datum objednání: 29.1.2013
 - Wow! Po dvou hodinách od objednání je zásilka již připravována k odeslání!

Datum odeslání: 29.1.2013
 - Wow a ještě jednou wow! Po šesti hodinách od přijetí objednávky zásilka odeslána, včetně trackovacího čísla.
 - 30.1.2013 v 11:48 odjezd z překladiště GLS v německém Neuensteinu (to už je blízko, slint, slint).
Datum doručení: 31.1.2013 (11:00hod.)
 - wow, wow, wow! Doručeno!!! Chvála na výsostech GLS a HobbyKingu! Bezchybná služba a neskutečně rychlá (a za minimální cenu přepravného = chápe to někdo?). Až tohle pochopí čeští obchodníci a manažeři české pošty, tak nám všem bude hej.

Holandský sklad HobbyKing nezbývá než důrazně doporučit!

5 komentářů:

  1. Ahoj, zrovna jsem se zabýval myšlenkou, že vyzkouším připevnit HD kamerku G-shot HD501 od Geniusu na "břicho" FunCuba. Myslím, že by jí měl uvézt. Na tu wing kameru se podívám, až půjde server hobbyking :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. FunCub kamerku bezesporu uveze. Tuto od Geniusu neznám, ale již brzo tady snad dám testík HD-wing-camery. Je za dobrou cenu, navíc mi byla neskutečně rychle dodána, z čehož se doteď nemůžu vzpamatovat. Je vidět, že když se chce, všechno může fungovat.

      Vymazat
  2. Tak na video jsem zvědavý. Ta kamerka od Geniusu je primárně zřejmě určena pro outdoor, chlubí se i částečnou voděodolností. Jen musím vyřešit malý problém: snímač je na jedné straně, ovládací prvky a displej na straně druhé, takže jí nemohu "přilepit" rovnou na trup zespodu. Musím jí nějak vychýlit, abych jí mohl před startem vůbec pustit. Ovládání servem v tomto případě nepřipadá v úvahu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...no, asi to bude chtít v tvém případě stejný postup, jako při natáčení mobilem. Neboli. zapnout kameru a vložit jí do držáku na letadle. Tyto momenty se pak při editaci odstřihnou a je to. Stejně se najdou chytráci, co nám řeknou, že všechno pod GoPro (nejlépe verze III) je srágora. Ovšem tolik peněz za to vyhodit rozhodně nechci. Dělám to, stejně jako celou modelařinu pouze pro radost a tu mi udělá i záznam z čínské kamerky za pár kaček.

      Vymazat
  3. To je samozřejmé. Videa z čínské kamerky nebudou nikdy profesionální, ale o to tu přece nejde. Ale dívám se, že se tím jde i živit :-)
    http://www.helirecord.cz/uvod-s2

    OdpovědětVymazat